ARO obrt za proizvodnju sokova

Naša priča počinje pokretanjem OPG-a PALI koji se bavi proizvodnjom ploda aronije na površini od 1 ha (1500 sadnica).

U samom razvoju posla dolazi do potrebe proširenja poslovanja kroz samu preradu i finalizaciju proizvoda, pa smo pokrenuli obrt ARO koji se bavi preradom za vlastite potrebe i uslugom prerade voća za druge proizvođače. Tržište je pokazalo da nedostaju proizvodni kapaciteti za preradu i uslugu proizvodnje sokova svih vrsta.

Proizvodimo i prodajemo sok, sirup, liker i čaj od aronije. Osim proizvodnje vlastitih proizvoda, vršimo uslugu branja, prijevoza hladnjačom, prešanja i pasterizaciji svih vrsta sokova ostalim voćarima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Tržište za prodaju naših proizvoda i usluga odnosi se na područje cijele Republike Hrvatske.

Kao mali poduzetnik možemo brzo, adekvatno i kvalitetno odgovoriti na potrebe tržišta te se isto tako brzo i efikasno prilagoditi i odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca.

Od konkurencije se izdvajamo jer omogućavamo strojno branje aronije i šipka, odvoz voćne sirovine s polja u hladnjači u naš proizvodni pogon gdje će biti odmah prerađena i pasterizirana da ne bi došlo do oksidacije voća. Osim aronije, usluge prerade svježeg voća u sok pružamo i ostalim proizvođačima s voćem različitim od aronije.

Zbog nepostojanja dovoljnih kapaciteta hladnjača za voće na području cijele Republike Hrvatske, proizvođači svoje viškove nerijetko prodaju ispod cijene, dijele, hrane stoku, ostavljaju na polju i slično, a umjesto toga mi im omogućavamo brzu i kvalitetnu preradu voća u novi proizvod.

Berba aronije
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Aronija
Aronija
Aronija
Aronija
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Oprema
Oprema