ARO obrt za proizvodnju sokova

Naša priča počinje pokretanjem OPG-a PALI koji se bavi proizvodnjom ploda aronije na površini od 1 ha (1500 sadnica).

U samom razvoju posla dolazi do potrebe proširenja poslovanja kroz samu preradu i finalizaciju proizvoda, pa smo pokrenuli obrt ARO koji se bavi preradom za vlastite potrebe i uslugom prerade voća za druge proizvođače. Tržište je pokazalo da nedostaju proizvodni kapaciteti za preradu i uslugu proizvodnje sokova svih vrsta.

Proizvodimo i prodajemo sok, sirup, liker i čaj od aronije. Osim proizvodnje vlastitih proizvoda, vršimo uslugu branja, prijevoza hladnjačom, prešanja i pasterizaciji svih vrsta sokova ostalim voćarima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Tržište za prodaju naših proizvoda i usluga odnosi se na područje cijele Republike Hrvatske.

Kao mali poduzetnik možemo brzo, adekvatno i kvalitetno odgovoriti na potrebe tržišta te se isto tako brzo i efikasno prilagoditi i odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca.

Od konkurencije se izdvajamo jer omogućavamo strojno branje aronije i šipka, odvoz voćne sirovine s polja u hladnjači u naš proizvodni pogon gdje će biti odmah prerađena i pasterizirana da ne bi došlo do oksidacije voća. Osim aronije, usluge prerade svježeg voća u sok pružamo i ostalim proizvođačima s voćem različitim od aronije.

Zbog nepostojanja dovoljnih kapaciteta hladnjača za voće na području cijele Republike Hrvatske, proizvođači svoje viškove nerijetko prodaju ispod cijene, dijele, hrane stoku, ostavljaju na polju i slično, a umjesto toga mi im omogućavamo brzu i kvalitetnu preradu voća u novi proizvod.

Berba aronije
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Prerada voća i proizvodnja sokova
Aronija
Aronija
Aronija
Aronija
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Proizvodi od aronije
Oprema
Oprema
nasadi aronijeopg palipasterizacija svih vrsta sokovaprerada svježeg voćaprerada voća za druge proizvođačeprijevoz voća hladnjačomproizvodnja aronijeproizvodnja sokova svih vrstastrojno branje aronijestrojno branje šipka
  Uzgoj i prerada aronije i ostalog voća - Sve